digalih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

digalih Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ga)ꦭꦶ (li) (h)
Lingga: (galih)

  1. ki dipikir, dirêmbug;









Kata kunci/keywords: arti digalih, makna digalih, definisi digalih, tegese digalih, tegesipun digalih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org