digorèki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

digorèki Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦒꦺꦴ (go)ꦫꦺ ()ꦏꦶ (ki)
Lingga: (gorèk)
krama/ngoko

  1. êngg dijupuki (diosak-asik) barang-barang kang wis ora bêcik;









Kata kunci/keywords: arti digorèki, makna digorèki, definisi digorèki, tegese digorèki, tegesipun digorèki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.