Menyang kontèn

diidhopake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diidhopaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦝꦺꦴ (dho) (pa)ꦏꦺ ()
Lingga: (idhop)
krama/ngoko

  1. êngg diurungaké, diijolaké;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diidhopake, makna diidhopake, definisi diidhopake, tegese diidhopake, tegesipun diidhopake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.