Menyang kontèn

diidoni

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diidoni Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦢꦺꦴ (do)ꦤꦶ (ni)
Lingga: (idu)

  1. diciprati lsp. ing idu;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diidoni, makna diidoni, definisi diidoni, tegese diidoni, tegesipun diidoni

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.