diikêt-ikêti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

diikêt-ikêti Aksara Jawa: ꦢꦶꦲꦶꦏꦼꦠ꧀ꦲꦶꦏꦼꦠꦶ
Lingga: (ikêt)

  1. (didhêsthari ki) diênggoni (ditrapi) ikêt;









Kata kunci/keywords: arti diikêt-ikêti, makna diikêt-ikêti, definisi diikêt-ikêti, tegese diikêt-ikêti, tegesipun diikêt-ikêti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org