Menyang kontèn

diilèkake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diilèkaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦭꦺ () (ka)ꦏꦺ ()
Lingga: (ili)

  1. diparakaké menyang (tmr. ilining banyu)


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diilèkake, makna diilèkake, definisi diilèkake, tegese diilèkake, tegesipun diilèkake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.