Menyang kontèn

diilês

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diiles
Lingga: (iles)
krama/ngoko

  1. diidak-idak mawali-wali (tmr. wasuhan, pari lsp);
  2. br ak ditindhes, disiya-siya.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diilês, makna diilês, definisi diilês, tegese diilês, tegesipun diilês

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.