Menyang kontèn

diiling

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diiling Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦭꦶꦁ (ling)
Lingga: (iling)

  1. diesokaké alon-alonan (wadhahé diiringaké);








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diiling, makna diiling, definisi diiling, tegese diiling, tegesipun diiling

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.