Menyang kontèn

diimbar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diimbar Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦩ꧀ꦧꦂ (mbar)
Lingga: (imbar)

  1. br disumpah.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diimbar, makna diimbar, definisi diimbar, tegese diimbar, tegesipun diimbar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.