diimbu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diimbu
Lingga: (imbu)
krama/ngoko

  1. dimatêngake sarana disimpên (dikrukup ing uwuh lsp, tmr. wowohan lsp);
  2. ent disimpên, ora enggal dilairake tmr. prakara lsp
Kacocogna karo
  • imbon.








Kata kunci/keywords: arti diimbu, makna diimbu, definisi diimbu, tegese diimbu, tegesipun diimbu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.