Menyang kontèn

diincim-incim

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diincim-incim Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦚ꧀ꦕꦶ (nci)ꦩ꧀ꦲꦶ (m hi)ꦚ꧀ꦕꦶ (nci)ꦩ꧀ (m)
Lingga: (incim)
krama/ngoko

  1. samangsa ketemu bakal dipilara (disrengeni lsp);








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diincim-incim, makna diincim-incim, definisi diincim-incim, tegese diincim-incim, tegesipun diincim-incim

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.