Menyang kontèn

diindêngake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diindengaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ꦢꦼ (nde^) (nga)ꦏꦺ ()
Lingga: (indeng)

  1. ak dilestarèkaké, dilanggengaké


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diindêngake, makna diindêngake, definisi diindêngake, tegese diindêngake, tegesipun diindêngake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.