Menyang kontèn

diindhêkosake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diindhekosaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ꦝꦼ (ndhe^)ꦏꦺꦴ (ko) (sa)ꦏꦺ ()
Lingga: (indhekos)

  1. dipondhokaké (tmr. bocah sekolah lsp).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diindhêkosake, makna diindhêkosake, definisi diindhêkosake, tegese diindhêkosake, tegesipun diindhêkosake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.