diingip-ingipi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diingip-ingipi
Lingga: (ingip)
krama/ngoko

  1. dituduhi pucuke sathithik;
  2. ent dirungoni (diwèhi wêruh) sathithik;








Kata kunci/keywords: arti diingip-ingipi, makna diingip-ingipi, definisi diingip-ingipi, tegese diingip-ingipi, tegesipun diingip-ingipi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.