Menyang kontèn

diingkupake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diingkupaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶꦁ (hing)ꦏꦸ (ku) (pa)ꦏꦺ ()
Lingga: (ingkup)
krama/ngoko

  1. ditutup ditangkebaké (ditlakupaké) kb diegaraké


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diingkupake, makna diingkupake, definisi diingkupake, tegese diingkupake, tegesipun diingkupake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.