Menyang kontèn

diinjêk

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diinjek Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦚ꧀ (ny)ꦗꦼ (je^)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (injek)

  1. (Kw) diidak.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diinjêk, makna diinjêk, definisi diinjêk, tegese diinjêk, tegesipun diinjêk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.