Menyang kontèn

diinsêpèksi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diinsepèksi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ꦱꦼ (nse^)ꦥꦺ ()ꦏ꧀ꦱꦶ (k si)
Lingga: (insepèksi)

  1. dipriksa (pamulangan lsp).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diinsêpèksi, makna diinsêpèksi, definisi diinsêpèksi, tegese diinsêpèksi, tegesipun diinsêpèksi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.