Menyang kontèn

diipat-ipati

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diipat-ipat Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi) (pa)ꦠ꧀ꦲꦶ (t hi) (pa)ꦠ꧀ꦠꦶ (tti)
Lingga: (ipat-ipat)

  1. disupatani.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diipat-ipati, makna diipat-ipati, definisi diipat-ipati, tegese diipat-ipati, tegesipun diipat-ipati

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.