Menyang kontèn

diira-ira

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diira-ira Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi) (ra)ꦲꦶ (hi) (ra)
Lingga: (ira)
krama/ngoko

  1. êngg dikira-kira.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diira-ira, makna diira-ira, definisi diira-ira, tegese diira-ira, tegesipun diira-ira

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.