Menyang kontèn

diirig

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diirig Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦫꦶ (ri)ꦒ꧀ (g)
Lingga: (irig)

  1. disaring nganggo irig, diwisaya nganggo irig (tmr. iwak loh).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diirig, makna diirig, definisi diirig, tegese diirig, tegesipun diirig

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.