Menyang kontèn

diitik-itiki

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diitik-itiki Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦠꦶ (ti)ꦏ꧀ꦲꦶ (k hi)ꦠꦶ (ti)ꦏꦶ (ki)
Lingga: (itik)

  1. ditrapi bolongan benik.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diitik-itiki, makna diitik-itiki, definisi diitik-itiki, tegese diitik-itiki, tegesipun diitik-itiki

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.