Menyang kontèn

diiwit-iwit

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diiwit-iwit Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦮꦶ (wi)ꦠ꧀ꦲꦶ (t hi)ꦮꦶ (wi)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (iwit)

  1. diirit-irit banget (enggoné mangan lsp).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diiwit-iwit, makna diiwit-iwit, definisi diiwit-iwit, tegese diiwit-iwit, tegesipun diiwit-iwit

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.