Menyang kontèn

diiwut-iwut

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diiwut-iwut Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦮꦸ (wu)ꦠ꧀ꦲꦶ (t hi)ꦮꦸ (wu)ꦠ꧀ (t)

  1. pc dikalahaké kabèh (tmr. main).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diiwut-iwut, makna diiwut-iwut, definisi diiwut-iwut, tegese diiwut-iwut, tegesipun diiwut-iwut

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.