dijèmbrèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dijèmbrèng Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦗꦺ ()ꦩ꧀ (m)ꦧ꧀ (b)ꦫꦺ () (ng)
Lingga: (jèmbrèng)
krama/ngoko

  1. dijèrèng (godhong têmbako lsp).









Kata kunci/keywords: arti dijèmbrèng, makna dijèmbrèng, definisi dijèmbrèng, tegese dijèmbrèng, tegesipun dijèmbrèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.