dijinguk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dijinguk Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦗꦶ (ji)ꦔꦸ (ngu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (jinguk)

  1. êngg pc dijupuk.









Kata kunci/keywords: arti dijinguk, makna dijinguk, definisi dijinguk, tegese dijinguk, tegesipun dijinguk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.