dijudi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dijudi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦗꦸ (ju)ꦢꦶ (di)
Lingga: (jud)

  1. pc wc diwujudi.








Kata kunci/keywords: arti dijudi, makna dijudi, definisi dijudi, tegese dijudi, tegesipun dijudi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.