dikêmbong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikêmbong
Lingga: (kêmbong)
ak

  1. diêlêb ing banyu, dikèhi banyune;
  2. ent diuja pangane.








Kata kunci/keywords: arti dikêmbong, makna dikêmbong, definisi dikêmbong, tegese dikêmbong, tegesipun dikêmbong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.