dikêndhalèni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikêndhalèni
Lingga: (kêndhali)

  1. ditrapi kêndhali;
  2. ent dipêpêg, dicandhêt;
  3. ws ak diapusi.








Kata kunci/keywords: arti dikêndhalèni, makna dikêndhalèni, definisi dikêndhalèni, tegese dikêndhalèni, tegesipun dikêndhalèni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.