dikênyam(-i)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikênyam(-i) Aksara Jawa:
Lingga: (kênyam)

  1. dimamah lan dirasakake (uga ent).









Kata kunci/keywords: arti dikênyam(-i), makna dikênyam(-i), definisi dikênyam(-i), tegese dikênyam(-i), tegesipun dikênyam(-i)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.