dikêrêk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dikêrêk Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦼ () ()ꦏ꧀ (k)
Lingga: (kêrêk)
krama/ngoko

  1. ak digigit (dicokot) lan dimamah.









Kata kunci/keywords: arti dikêrêk, makna dikêrêk, definisi dikêrêk, tegese dikêrêk, tegesipun dikêrêk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.