dikêrêk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikêrêk Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦼ () ()ꦏ꧀ (k)
Lingga: (kêrêk)
krama/ngoko

  1. ak digigit (dicokot) lan dimamah.









Kata kunci/keywords: arti dikêrêk, makna dikêrêk, definisi dikêrêk, tegese dikêrêk, tegesipun dikêrêk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org