dika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dika Aksara Jawa: ꦢꦶꦏ

  1. (ndika) êngg krama/ngoko (uga
krama
Krama dika
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) kowe, -mu

Kacocogna karo andika.








Kata kunci/keywords: arti dika, makna dika, definisi dika, tegese dika, tegesipun dikaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org