dikalar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikalar
Lingga: (kalar)
krama/ngoko

  1. diulur têrus (nganggo tampar lsp. kang dawa);
  2. ak diuja sakatoge (tmr. hawa napsu lsp);
  3. ora diopèni nanging ora dipêgat (tmr. wong wadon).








Kata kunci/keywords: arti dikalar, makna dikalar, definisi dikalar, tegese dikalar, tegesipun dikalar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.