dikamus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikamus Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ka)ꦩꦸ (mu)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (kamus)

  1. dimangsak (tmr. wlulang). (Ar) krama/ngoko ak bausastra.









Kata kunci/keywords: arti dikamus, makna dikamus, definisi dikamus, tegese dikamus, tegesipun dikamus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.