dikeblat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikeblat Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦺ (ke)ꦧ꧀ (b) (la)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (keblat)

  1. ak diênêrake marang, ent dièsthi, diturut.









Kata kunci/keywords: arti dikeblat, makna dikeblat, definisi dikeblat, tegese dikeblat, tegesipun dikeblat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.