dikorèksi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikorèksi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦺꦴ (ko)ꦫꦺ ()ꦏ꧀ (k)ꦱꦶ (si)
Lingga: (korèksi)
krama/ngoko

  1. (Wl) dibênêrake lupute (tmr. tulisan lsp).









Kata kunci/keywords: arti dikorèksi, makna dikorèksi, definisi dikorèksi, tegese dikorèksi, tegesipun dikorèksi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org