dikowèki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dikowèki Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦺꦴ (ko)ꦮꦺ ()ꦏꦶ (ki)
Lingga: (kowèk)

  1. êngg pc dicowèli (dikrowok lsp).









Kata kunci/keywords: arti dikowèki, makna dikowèki, definisi dikowèki, tegese dikowèki, tegesipun dikowèki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.