dikrobyok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dikrobyok Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏ꧀ (k)ꦫꦺꦴ (ro)ꦧ꧀ (b)ꦪꦺꦴ (yo)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (krobyok)
krama/ngoko

  1. ak digrubyug, dinunuti.









Kata kunci/keywords: arti dikrobyok, makna dikrobyok, definisi dikrobyok, tegese dikrobyok, tegesipun dikrobyok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.