dikulub

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dikulub Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦸ (ku)ꦭꦸ (lu)ꦧ꧀ (b)
Lingga: (kulub)
krama/ngoko

  1. digodhog (tmr. jêjanganan);









Kata kunci/keywords: arti dikulub, makna dikulub, definisi dikulub, tegese dikulub, tegesipun dikulub
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.