dikurbanake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dikurbanake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦸ (ku) (r) (ba) (na)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (kurban)

  1. diunjukake ing Allah kanggo kurban (uga ent).









Kata kunci/keywords: arti dikurbanake, makna dikurbanake, definisi dikurbanake, tegese dikurbanake, tegesipun dikurbanake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.