dikuya-kuya

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dikuya-kuya Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦸ (ku) (ya)ꦏꦸ (ku) (ya)
Lingga: (kuya)
krama/ngoko

  1. tansah dioyak-oyak (dikon lunga lsp).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dikuya-kuya, makna dikuya-kuya, definisi dikuya-kuya, tegese dikuya-kuya, tegesipun dikuya-kuya

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.