diliyangi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diliyangi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦭꦶ (li) (ya)ꦔꦶ (ngi)
Lingga: (liyang)
krama/ngoko

  1. dilèndhèhi, disèndhèhi (lmr tangane kapadalake);








Kata kunci/keywords: arti diliyangi, makna diliyangi, definisi diliyangi, tegese diliyangi, tegesipun diliyangi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.