dilus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dilus
Lingga: (lus)
krama/ngoko

  1. digosok (diusap-usap) supaya alus;
  2. sarana alus
Kacocogna karo
  • alus.








Kata kunci/keywords: arti dilus, makna dilus, definisi dilus, tegese dilus, tegesipun dilusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org