dim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dim krama/ngoko

  1. 1/12 kaki (± 2,54 cm);
  2. pc cm.








Kata kunci/keywords: arti dim, makna dim, definisi dim, tegese dim, tegesipun dim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org