dime

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dime Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦩꦺ (me)
Lingga: (me)

  1. pc diêpe.







Kata kunci/keywords: arti dime, makna dime, definisi dime, tegese dime, tegesipun dime

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.