dime

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dime Aksara Jawa: ꦢꦶꦩꦺ
Lingga: (me)

  1. pc diêpe.








Kata kunci/keywords: arti dime, makna dime, definisi dime, tegese dime, tegesipun dimeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org