dinar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dinar (Ar) krama/ngoko

  1. ak dhuwit êmas ajine ± f 10;
  2. dhuwit êmas (wujude warna-warna dianggo pacakan);








Kata kunci/keywords: arti dinar, makna dinar, definisi dinar, tegese dinar, tegesipun dinar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.