dingi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dingi


  1. krama/ngoko ak diadhêmake (sarana ditepasi, tmr. sêga);;
Kacocogna karo angi.








Kata kunci/keywords: arti dingi, makna dingi, definisi dingi, tegese dingi, tegesipun dingi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.