Menyang kontèn

diobrolake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diobrolaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦧꦿꦺꦴ (bro) (la)ꦏꦺ ()
Lingga: (obrol)

  1. pc diomongaké (kanthi umuk-umukan)







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diobrolake, makna diobrolake, definisi diobrolake, tegese diobrolake, tegesipun diobrolake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.