Menyang kontèn

diobrot-obrot

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diobrot-obrot Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦧꦿꦺꦴ (bro)ꦠ꧀ꦲꦺꦴ (t o)ꦧꦿꦺꦴ (bro)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (obrot)

  1. êngg pc diudhèt-udhèt wetengé.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diobrot-obrot, makna diobrot-obrot, definisi diobrot-obrot, tegese diobrot-obrot, tegesipun diobrot-obrot

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.