dioncèki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dioncèki
Lingga: (oncèk)
krama/ngoko

  1. diilangi kulite (tmr. wowohan lsp);
  2. ent diudhar, dipriksa isine (prakara, panêmu lsp)
Kacocogna karo
  • koncekan.








Kata kunci/keywords: arti dioncèki, makna dioncèki, definisi dioncèki, tegese dioncèki, tegesipun dioncèki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.