dionclak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dionclak Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦤ꧀ (n)ꦕ꧀ꦭ (cla)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (onclak)

  1. êngg ak dionclang(-onclangake).








Kata kunci/keywords: arti dionclak, makna dionclak, definisi dionclak, tegese dionclak, tegesipun dionclak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.